top of page

Dostava

Dostava

Za dostavo izdelkov skrbijo podjetja: 

Pošta Slovenije d.o.o.
General Logistics Systems d.o.o.

 

Hitra dostava izdelkov

Iconic Specialty Coffee kupcem namenjamo posebno pozornost tudi pri dostavi, saj želimo, da v najkrajšem možnem času prejmejo željenje izdelke na dom.

 

Ko oddate naročilo vam pošljemo izdelke naprej v roku dveh delovnih dni. Od oddaje naročila do prejema paketa mine manj kot 24 ur in največ 3 dni. 

Dostavni čas: 1 - 3 delavne dni

 

Stroški dostave v Sloveniji znašajo:

- 3,50€
 

Kako do brezplačne poštnine?

Za vsa spletna naročila, ki so večja kot 60,00€ nakupa izdelkov (neto znesek samo za naročene artikle brez obračunanega DDV-ja) vam bo sistem dal brezplačno dostavo na vaše spletno naročilo. Brezplačna dostava velja samo za vsa spletna naročila iz področja Republike Slovenije. 

Brezplačna dostava ne velja za kupce s posebnimi cenami in ugodnostmi. 

Naročeni artikli pri www.coffeeiconic.com gredo na pot v najkrajšem času. Če so na zalogi, običajno še isti dan v kolikor je bilo spletno naročilo oddano in potrjeno do 14.00 ure.Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva.

To pomeni, da v primeru plačila po povzetju plačate vrednost paketa, strošek pošiljanje ter provizijo za vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije.

Znesek provizije za vplačilo obrazca UPN si lahko ogledate na strani Pošte Slovenija na https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-ostalih-storitev.pdf

- kupnina do 98,00 EUR: provizija 1,05 EUR.

- kupnina nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: provizija 1,07% od vrednosti paketa

- kupnina nad 501,00 EUR: provizija je 5,36 EUR.

Obravnava poškodovanih pošiljk
 

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi.

bottom of page